BF04370A-11F7-4BB1-B4EA-9E93F2DB6DA0 2

Plafonds

Van der Hoef Afbouw BV staat garant voor kwalitatief hoogwaardige plafonds. In overleg met u bekijken we naar uw wensen en zoeken naar een passende oplossing. De keuze van het type plafond is afhankelijk van de functie van de ruimte waar het plafond bevindt, aan welke specifieke prestaties het plafond moet voldoen en welke uitstraling gewenst is. Wij bekijken uw wensen en zoeken naar een oplossing welke past binnen uw esthetische wensen, functionele en technische eisen.

Systeemplafonds

Systeemplafonds in het algemeen moeten natuurlijk voldoen aan de bekende functionele en technische eisen. Met een systeemplafond kan elke ruimte van kantoor, bedrijf, winkel, theater of restaurant een nieuwe dimensie worden gegeven. Ook zijn er plafonds te verkijgen die brandveilig zijn, of die een verhoogde akoestische waarde hebben.

Metal Stud plafond

Een vrijdragend Metal Stud plafond wordt opgebouwd uit horizontaal gemonteerde C-Profielen en U-Profielen. Doordat het skelet vrij hangt van de bestaande constructie onstaat er een hoge geluidsisolerende waarde. Deze Metal Stud plafonds worden voornamelijk toegepast voor de betering van de geluidsisolatie en brandwerendheid in zowel nieuw- en utiliteitsbouw.

Gips plafond

Met een gipsplafond werk je leidingen netjes weg. Ook lichtpunten kunnen zonder probleem in het plafond worden aangebracht. Een gipsplafond kan je zowel in natte als droge ruimten plaatsen. Gipsplafonds worden gemonteerd op een metalen constructie. Het is ook mogelijk om een gebogen gipsplafond te realiseren.