SPKZ9290

Turnkey projectafbouw

Van der Hoef Afbouw BV denkt graag met u mee in alle onderdelen van uw project: schilderwerk, spuitwerk, tegelwerk, stucwerk, interieurbouw en onze specialisatie de afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Van advies tot realisatie onder toeziend oog van onze projectleiders. Graag gaan we met u in overleg en bekijken we wat we voor u kunnen betekenen, dit kan een deel van de afbouw zijn of de gehele afbouw. Tijdens de afbouw tot aan de oplevering controleren we de werken en sturen wij aan op een hoog afwerkingsniveau. Geen project is hetzelfde en u zult dan ook tijdens de afbouw aankunnen op onze flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Wij sturen bij waar nodig en streven altijd naar perfectie in het eindresultaat.

Projecten

Wij verzorgen de complete afbouw van nieuwbouw en renovatieprojecten in alle voorkomende branches. Van scholen, zorginstellingen, kantoren tot aan praktijken en winkels.

All-round afwerking

Met aandacht en focus tijdens de afbouw en met adequate sturing op een hoog afwerkingsniveau verzorgen wij ook graag de complete afbouw van uw project(en).