fullsizeoutput_52c

Vloeren

Bestaande vloeren vervangen of nieuwe vloeren gewenst? Wij werken zowel aan renovatie- als nieuwbouwprojecten door het hele land. Met jarenlange ervaring weten wij waar wij op moeten letten als we werken aan een historisch pand en welke reglementen horen bij de nieuwbouw. In overleg bekijken we welke vloer het beste bij uw project past.

Van der Hoef Afbouw BV biedt innovatieve vloerbedekkingsproducten voor professioneel gebruik. Wij onderscheiden ons in duurzaamheid, kwaliteit en ruime keuze in materialen. Alle vloeren worden gelegd door professionele vloerenleggers. Van der Hoef Afbouw BV maakt alleen gebruik van gerenommeerde merken op het gebied van duurzame, betaalbare en snel leverbare vloeren.

Systeemvloeren

De systeemvloeren bestaan uit losse vloerelementen en eenvoudig te plaatsen. De vloeren dienen tevens uitermate geschikt voor geluidsisolatie en thermische isolatie. Onze vloeren zijn brandwerend en kunnen geplaatst worden in ruimtes met vloerverwarming. De vloeren zijn geschikt voor openbaar gebruik en grotere oppervlaktes.

Vloerverwarming

Van der Hoef Afbouw BV werkt met de topsystemen van JBM Vloerverwarming. Dit betekent dat we onder alle vloertypen een vloerverwarming kunnen aanbrengen. Denk aan: parket, hout, plavuizen, natuursteen, tapijt en zelfs grind. Dit komt vooral door de meerlagenleidingen PE-X en PE-RT in onze systemen. Topkwaliteit onder de vloer, is een top binnenklimaat erboven.