TEAM24 - PKN

Scheidingswanden

Van der Hoef Afbouw BV is uw partner als het gaat om afscheidingen in uw afbouwproject. Wij bekijken met u welke scheidingswanden het beste passen bij uw wensen en houden rekening met een duurzame en brandveilige oplossing. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen te vertalen naar een passende oplossing.

Systeemwanden

De naam systeemwand is een verzamelterm voor verschillende producten. Al deze systeemwanden hebben echter dezelfde functie: namelijk het scheiden van ruimtes. Zo creëert u gemakkelijk een geheel nieuwe kantooromgeving, werkplek of ander type werkomgeving. Een flexibel wandsysteem die wij plaatsen om een open ruimte zo optimaal mogelijk in te vullen. Daarnaast zijn systeemwanden eenvoudig demontabel en bieden ze nieuwe mogelijkheden in afwerking en materiaalgebruik. Het is ook mogelijk om een gebogen wand te realiseren.

Metal Stud wanden

Metal Stud wanden zijn flexibel en gemakkelijk te plaatsen en toepasbaar als niet-dragende binnenwanden in zowel nieuwbouw als renovatie. De systeemopbouw Metal Stud hebben voor de huidige bouw- en woonnormen een aantal belangrijke voordelen: brandwerend, hoge geluidsisolatie, leidingen in spouw, flexibel en snelle montage. De wanden zijn veelzijdig naar uw wensen af te werken.

Glaswanden

Glaswanden of volglaswanden in uw bedrijfspand of kantoor zorgen voor meer ruimte, bevordert de werksfeer en straalt allure uit. Met glaswanden heeft u wel de voordelen van een open ruimte beleving, lichtinval en ook zeker van de akoestische werking van de afscheiding. De profielen zijn vanzelfsprekend in iedere gewenste kleur leverbaar. Een mooie combinatie is te maken met moderne kastwanden.